Iti place ce ai vazut la fata locului si te-ai hotarat sa devii proprietarul unei locuinte din cadrul cartierului CASA TA ? Felicitari !!! Ce a fost mai greu a trecut, pentru ca de acum totul e atat de simplu!

     Trebuie doar sa rezervi  imobilul dorit si apoi  sa te gandesti la micile amanunte  care fac CASA TA atat de speciala,atat de placuta: culoarea din camera copilului, unde asezi pernuta animalutului tau preferat, sau cum pui in valoare goblenul primit cadou de la bunica si mai ales, cum amenajezi mai bine coltul tau verde cu florile ce-ti sunt atat de dragi, etc.

      Rezervarea se realizeaza prin achitarea a 10% din pret, cu ocazia intocmirii antecontractului de vanzare cumparare, constructia imobilului fiind finantata pana la final din resursele proprii ale dezvoltatorului !!!

     Diferenta de plata urmeaza  a fi achitata:

     INTEGRAL, la data definitivarii tranzactiei de vanzare cumparare cand locuinta este livrata “la cheie”, daca plata se face cu numerar, credit Prima Casa sau orice alt tip de credit;

     ESALONAT, conform graficului de rate stabilit de comun acord, daca plata se face in rate platibile direct la dezvoltator.

     PROFITA ACUM de oferta noastra si vino sa-ti alegi

CASA TA - apartament in bloc !

Prea frumos ca sa fie adevarat ?

Te asteptam sa-ti cunosti vecinii !!!    

INCA MAI POTI REZERVA un apartament in blocul 2 ce va fi finalizat pana la sfarsitul anului!    

Promotorul proiectului– compania imobiliara “CASA TA” propune clientilor orice varianta de cumparare – cu numerar, orice fel de credit – Prima Casa, imobiliar, etc.


Clienti multumiti

Impresii clienti

Va prezentam cateva din impresiile celor care au ales ca acasa sa reprezinte Ansamblul Casa Ta!